This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Ticket sales
Welcome to our ticketing system.
Here you can get your tickets in an easy and practical way.
Entrades disponibles a partir de divendres 5 a les 11 h

Please select the date of the session

Magatzem Reial

Refugi 1 del Moll de CostaDates i horaris: Del 27 al 30 de desembre. Dies 27, 28 i 29 de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h. Dia 30 de 10 a 13.30 h

Lloc: Refugi 1 del Moll de Costa

L’Ajuntament de Tarragona i el Port de Tarragona, cedeixen als patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el Refugi número 1 del Moll de Costa per a ús de Magatzem Reial, un espai on els patges preparen i emboliquen tots els regals per poder-los repartir la nit del 5 de gener per tota la ciutat.

El Magatzem Reial està obert del 27 al 30 de desembre i disposa d’un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges, que, tot i que estan treballant intensament posant a punt les carrosses i preparant els regals, ens expliquen tota mena de detalls de la que serà la nit més màgica. A més, totes les persones que ho volen poden deixar la seva carta a la Bústia Reial. Aquesta visita està especialment adreçada als nens i nenes de 0 a 10 anys. 

Coorganitza: Ajuntament de Tarragona. Col·labora: Port de Tarragona, Fundació Estela i Xarxa Santa Tecla

Ajuntament de Tarragona
Plaça de la Font, 1, 43003 Tarragona, Spain
Email: taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered by